21 april 2020

Vacature Beleidsadviseur Economie

 

Heb jij verstand van economie? En wil je meewerken aan een verstandige Europese economie en aanpak van de economische gevolgen van de coronacrisis? 

 

Dan heeft de SGP Eurofractie een interessante baan voor jou! Europarlementslid Bert-Jan Ruissen zoekt een tijdelijke beleidsadviseur voor diverse economische en monetaire beleidsterreinen.

 

Jij hebt ervaring of een opleiding in een macro-economische richting. Je hebt affiniteit met de uitgangspunten van de SGP. Een teammentaliteit en flexibele instelling zijn pluspunten.

 

De SGP Eurofractie biedt een fulltime tijdelijk contract voor de duur van 6 maanden, van 1 juli tot 31 december 2020. De beloning is afhankelijk van opleiding en leeftijd. Standplaats is Krimpen aan den IJssel. Eventuele reizen naar Brussel of Straatsburg zijn inbegrepen. 

 

De SGP Eurofractie bestaat uit een team medewerkers rond Europees Parlementslid Bert-Jan Ruissen. De medewerkers hebben standplaatsen in Brussel en Krimpen aan den IJssel en werken nauw samen met andere SGP-geledingen.

 

Reageren op deze vacature kan tot en met 20 mei 2020. Mail je brief en CV naar bert-jan.ruissen@ep.europa.eu. Inlichtingen over de functie zijn te verkrijgen bij Gonda van den Heuvel – Van ’t Zelfde via 06- 39323055 en hillegonda.vandenheuvel@la.europarl.europa.eu